8 Bedrijven voor ondernemers die op zoek zijn naar succes vanuit huis

5 min read

Freelancers worden een zeer belangrijk onderdeel van het wereldwijde personeelsbestand. Het cijfer stijgt dagelijks, omdat steeds meer mensen kiezen voor telewerken in plaats van traditionele banen. Sinds de recessie hebben mensen ervoor gekozen om aan freelance werk te doen omdat de veiligheid van reguliere banen bijna niet meer bestaat. En niemand wil al hun eieren meer in één mand doen.

Dankzij de vooruitgang in de technologie kunnen werknemers gemakkelijk een baan vinden, want er zijn een hoop banen die online te vinden zijn. Een extra bonus – deze banen kosten minder omdat u niet hoeft te reizen, waardoor u een aanzienlijk inkomen kunt besparen.

Als u op zoek bent naar de best betaalde freelance banen op de markt, volgt hier een lijst van acht om u op weg te helpen:

 1. Freelance accountancy
  In plaats van lid te worden van een bedrijf, kunnen accountants als freelancers werken voor individuen en bedrijven, en verschillende taken uitvoeren, van het voorbereiden van bedrijfsbelastingen tot het beheren van de loonlijst. U hoeft niet met veel overhead te werken als u besluit om thuis te werken. U hebt een computer, printer en goede boekhoudsoftware nodig om uw werk te doen.
 2. Programmeren
  Ervaren web- en softwareprogrammeurs zijn tegenwoordig erg in trek omdat technologie elk aspect van ons leven heeft doordrongen. Een bachelor’s degree in informatiesystemen of informatica is vereist voor dit carrièrepad. Het is vrij eenvoudig voor programmeurs om freelance banen te vinden als ze bewezen vaardigheden hebben in SQL, C #, Java en andere software en webontwikkelingsscripts. In feite zijn er gespecialiseerde websites voor programmeurs waar u een lijst met geschikte banen kunt vinden.
 3. Transcriptie en vertaling
  Ben je vloeiend in meer dan één taal? Kun je snel typen? Heb je een geest voor medische of juridische terminologie? Als dat zo is, kun je transcriptie of vertaling als een carrière voor je beschouwen. Vertaalopdrachten bieden een hogere beloning in tegenstelling tot transcriptie. Dit komt omdat websites, uitgevers van boeken en anderen die redactionele of marketingcontent produceren altijd de hulp van ervaren vertalers nodig hebben om hun producten naar nieuwe mondiale markten te duwen. Transcriptionisten daarentegen zijn nodig voor dokterspraktijken en ziekenhuizen voor het documenteren van procedures om dossiers bij te houden en voor verzekeringen. Nauwkeurige en snelle typisten zijn ook nodig in advocatenkantoren voor het overschrijven van audio- en video-opnamen van deposities. Gerelateerd: The Rise of the 6-Figure Freelancer
 4. Bloggen
  Bloggen is door de jaren heen een zeer lucratieve onderneming geworden. Er is de laatste tijd echter veel concurrentie geweest, omdat er miljoenen blogs online zijn die allemaal om aandacht vragen. Om succesvol te zijn en hiermee geld te verdienen, moet je website redelijk verkeer genereren, en dit is geen eenvoudige opgave. Maar volgens My Local SEOs gaat het bij de formule gewoon om het creëren van een product dat mensen nodig hebben en het toepassen van de juiste SEO-strategieën. Als u dit doet, wordt uw blog er een die vaak in de resultaten van de zoekmachine wordt weergegeven. Dit betekent altijd meer verkeer en meer geld voor jou.
 5. Freelance schrijven
  Freelance schrijven en redigeren is een van de beste carrièrestappen voor ervaren redacteuren en journalisten. Het vereist een graad in communicatie of journalistiek, en je moet ook enige ervaring hebben in de echte communicatiewereld voordat je gaat freelance schrijven. Als de journalistiek je niet interesseert, kun je nog steeds als freelance schrijver werken, want veel tijdschriften en websites hebben schrijvers nodig voor het formuleren van webcontent, waar veel vraag naar is. Voor editors kunt u een team van schrijvers beheren of freelance-bewerkingen uitvoeren voor auteurs van non-fictie of fictie. Gerelateerd: Klanten krijgen en beheren voor uw freelance schrijven
 6. Virtuele assistent
  Wilt u dat uw werkdag wat afwisseling heeft? De taak van een virtuele assistent kan dat bieden. Het beste deel is dat je dezelfde voordelen kunt genieten als de assistent van een executive, maar tegelijkertijd kun je de vruchten plukken van freelancen. Dit komt omdat virtuele assistenten alleen worden opgeroepen wanneer hun services vereist zijn en ze niet de klok rond hoeven te werken. Je hebt een aantal gespecialiseerde trainings- en administratieve ervaring nodig om deze klus te klaren, omdat het taken kan omvatten die variëren van evenementenplanning, internetmarketing tot gegevensverwerking.
 7. Logo-ontwerper
  Met zulke intense concurrentie op de markt is het essentieel geworden voor bedrijven om op te vallen en er anders uit te zien dan hun concurrenten. Een logo helpt een bedrijf precies dat te doen. Hier komen logo-ontwerpers binnen. Het werk loont erg goed omdat je logo in de toekomst wordt gebruikt voor het herkennen van je merk. Het biedt veel flexibiliteit omdat u uw eigen uren kunt werken en een creatief logo-ontwerp kunt maken voor tal van klanten.
 8. Computerondersteuningsspecialist
  Jouw taak hier is om e-mail en telefonische ondersteuning te bieden aan klanten, reparaties uit te voeren op computersystemen wanneer nodig en diagnostiek uit te voeren op machines die zich misdragen. Het is een van de best betaalde freelancetaken omdat technische ondersteuning vereist is in een aantal sectoren. Dit geeft je een aantal ideeën om aan de slag te gaan in de freelance wereld. Welke past het beste bij jou?