Reclame op je bedrijfsgevel slim gebruiken

De gevel van je bedrijfspand biedt een uitstekende mogelijkheid om reclame te maken. Door middel van reclame op je gevel kun je namelijk de aandacht van potentiële klanten trekken en je bedrijf beter zichtbaar maken. Maar hoe zorg je ervoor dat de reclame op je gevel ook daadwerkelijk effectief is? Hieronder vind je een aantal tips om reclame op je bedrijfsgevel slim te gebruiken.

Zorg voor een opvallend ontwerp

Om de aandacht van voorbijgangers te trekken, is het belangrijk dat de reclame op je gevel opvalt. Zorg daarom voor een opvallend ontwerp dat past bij je bedrijf en je boodschap. Kies bijvoorbeeld voor felle kleuren, een groot lettertype en een duidelijke boodschap. Zorg er wel voor dat de reclame niet te druk wordt, want dat kan juist averechts werken.

Kies de juiste plek

De plek waar je de reclame op je gevel plaatst is ook erg belangrijk. Kies bijvoorbeeld voor een plek waar veel voorbijgangers langskomen of waar veel verkeer langsrijdt. Op die manier vergroot je de kans dat de reclame wordt gezien. Let er wel op dat de reclame niet te hoog of te laag komt te hangen, want dan kan deze minder goed zichtbaar zijn.

Zorg voor goede verlichting

Als je wilt dat de reclame op je gevel ook ’s avonds goed zichtbaar is, is goede verlichting essentieel. Kies bijvoorbeeld voor verlichte letters of een lichtbak. Zo valt de reclame ook in het donker op en kun je ook potentiële klanten bereiken. Zorg er wel voor dat de verlichting niet te fel is, want dat kan juist storend zijn.

Door bovenstaande tips in gedachten te houden, kun je reclame op je bedrijfsgevel slim gebruiken en zo meer potentiële klanten bereiken. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van reclame op je gevel? Neem dan eens een kijkje op de website van een specialist in reclame van bedrijfspanden. Voor je het weet staat jouw bedrijf er op een professionele manier bij en krijgt de aandacht die het verdient.