De 3 voordelen van het kiezen voor een zakelijk vestigingsadres

Als startende ondernemer komen veel dingen kijken. Zodra je bedrijf hebt ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, kun je aan de slag. Veel starters geven hun eigen woonadres op voor het nieuwe bedrijf. Als startende ondernemer begin je klein vanuit huis, dus het is logisch dat je dan je huisadres gebruikt. Tegenwoordig zijn er ook bedrijven waar je een registratieadres kunt aanvragen. Maar waarom zou je hiervoor kiezen? Hierbij de drie voordelen van het kiezen voor een zakelijk inschrijfadres. 

 

Vanwege privacy redenen kun je kiezen voor een zakelijk vestiging adres

Als startend ondernemer kies je er vaak om je huisadres als inschrijfadres bij de KvK op te geven. Dit is een logische stap in het begin. Als freelancer werk je vanuit huis en daarom geef je ook dit adres op. Ook als je net begint met een bedrijf heb je meestal nog niet meteen een kantoor. Ga bij jezelf na of je het een fijn idee vindt dat jouw klanten meteen je privéadres weten. Vanwege privacyoverwegingen kun je daarom kiezen voor een virtueel kantoor. 

 

Als ondernemer in het buitenland hoef je niet meer je post op te halen in Nederland

Als je een ondernemer in het buitenland heeft een zakelijk vestigingsadres ook een groot voordeel. Als je voor een vestigingsadres kies, kun je jouw post laten doorsturen. Het bedrijf kan de poststukken inscannen en per mail naar jou doorsturen. Dit heeft als groot voordeel dat je niet zelf naar Nederland hoeft te komen om de post op te halen. Zo hoef je dit ook niet aan vrienden of familie te vragen. Het bedrijf zorgt ervoor dat dit op een professionele manier gebeurt. 

 

Wil je een bedrijfsvestiging in Nederland hebben, kies dan voor een Nederlands fysiek postadres

Ook als je een bedrijfsvestiging in Nederland wilt hebben kun je ervoor kiezen om een fysiek vestigingsadres bij een bedrijf te nemen. Je hoeft dan ook niet constant de post op te halen. Dit wordt namelijk in gescand en via de mail doorgestuurd. Ook kun je aangeven dat je geen reclame wilt ontvangen, dit zal dan vernietigd worden. Dit zal je veel tijd besparen. Je hebt natuurlijk alle tijd nodig om in je startende onderneming te steken. 

 

Schrijf je gemakkelijk in bij Postadrescenter.nl

Ben je na het lezen van deze voordelen overgehaald om een zakelijk vestigingsadres te nemen? Bij www.postadrescenter.nl kun je al vanaf 30 euro per maand een postadres aanvragen. Postadrescenter zit in het centrum van Alkmaar. Een zakelijk inschrijfadres is eenvoudig aan te vragen op Postadrescenter.nl. Je kunt kiezen tussen een halfjaarpakket of een jaarpakket. Je kunt het adres van Postadrescenter opgeven bij de KvK-inschrijving. Je hebt dan een fysiek vestigingsadres en daarnaast een eigen virtuele werkplek. Je kunt dit adres moeiteloos aanvragen bij Postadrescenter.nl via een aanvraagformulier.